Het Groene Hart aan de Schutstraat Hoogeveen

Opdrachtgever: Vastgoed & Zo, Loenen aan de Vecht

Start ontwerp:  2006

Huidige status: In uitvoering

Het ontwerp betreft een programma van 11 appartementen, 2 winkelruimten en 1 kantoorruimte. Het ontwerp ‘Het Groene Hart’ onderscheidt zich door twee kenmerken: licht en groen. Het hart  van het complex is ‘groen’ door de aanwezigheid van een riante binnentuin van ca. 100 m2. De appartementen kenmerken zich door veel lichtinval. Zowel aan de voorzijd als aan de achterzijde beschikken de appartementen  over ruime buitenplekken. Alle appartementen zijn via de transparante lifft toegankelijk, waar van binnenuit veel uitzicht is op de binnentuin. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage aan het Reviusplein.